سوپ روسی برای ۴ تا ۶ نفر
مواد لازم :
گوشت ماهیچه : ۱ کیلو
چغندر : ۴۰۰ گرم
هویج : ۳ عدد
پیاز متوسط : ۱ عدد
نمک و فلفل : به اندازه
طرز تهیه :
ابتدا گوشت ماهیچه را درون قابلمه به همراه ۴ پیمانه آب بگذارید خوب پخته شود . سپس ماهیچه را چرخ کنید . چغندر ، پیاز و هویج را شسته و رنده کنید و به همراه نمک و فلفل به محتویات درون قابلمه اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت یک ساعت و نیم بجوشد تا سوپ جا بیفتد و پخته شود .
با آرزوی سلامتی برای شما همراهان گرامی
درباره این سایت