سوپ روسی برای ۴ تا ۶ نفر


مواد لازم :

گوشت ماهیچه : ۱ کیلو 

چغندر : ۴۰۰ گرم

هویج : ۳ عدد 

پیاز متوسط : ۱ عدد 

نمک و فلفل : به اندازه


طرز تهیه : 

ابتدا گوشت ماهیچه را درون قابلمه به همراه ۴ پیمانه آب بگذارید خوب پخته شود . سپس ماهیچه را چرخ کنید . چغندر ، پیاز و هویج را شسته و رنده کنید و به همراه نمک و فلفل به محتویات درون قابلمه اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت یک ساعت و نیم بجوشد تا سوپ جا بیفتد و پخته شود .


با آرزوی سلامتی برای شما همراهان گرامی


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها