سوپ سبزی برای ۴ تا ۶ نفر
مواد لازم :
کرفس : ۳ ساقه
جعفری : ۲۰۰ گرم
کره : ۳ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی : ۶ عدد
پیاز متوسط : ۲ عدد
هویج متوسط : ۲ عدد
سیب زمینی متوسط : ۲ عدد
اسفناج : ۱۰۰ گرم
آب : ۴ پیمانه
آبلیمو یا سرکه : ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل : به اندازه
طرز تهیه :
کرفس ، هویج و پیاز ها را پس از تمیز کردن ریز خرد کنید . سیب زمینی ها را نیز شسته و پوست بگیرید و ریز کنید . قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و کره را داخل آن بریزید ، پس از داغ شدن کره کرفس ، هویج ، پیاز را کمی در آن سرخ کنید . بعد ۴ پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت جوش بیاید . آب که جوش آمد حرارت را کم کنید و گوجه فرنگی را رنده کرده به همراه سیب زمینی ، جعفری ، نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و بگذارید سوپ به آرامی بپزد . اسفناج را نیز پس از نیم ساعت به سوپ اضافه کنید و بگذارید سوپ روی حرارت ملایم حداقل یک ساعت و نیم دیگر بپزد . سوپ که آماده شد سرکه یا آبلیمو را داخل آن بریزید .
با آرزوی سلامتی برای شما همراهان گرامی
درباره این سایت