سوپ سبزی برای ۴ تا ۶ نفر


مواد لازم :

کرفس : ۳ ساقه

جعفری : ۲۰۰ گرم

کره : ۳ قاشق سوپخوری 

گوجه فرنگی : ۶ عدد 

پیاز متوسط : ۲ عدد 

هویج متوسط : ۲ عدد 

سیب زمینی متوسط : ۲ عدد 

اسفناج : ۱۰۰ گرم 

آب : ۴ پیمانه 

آبلیمو یا سرکه : ۲ قاشق سوپخوری 

نمک و فلفل : به اندازه


طرز تهیه :

کرفس ، هویج و پیاز ها را پس از تمیز کردن ریز خرد کنید . سیب زمینی ها را نیز شسته و پوست بگیرید و ریز کنید . قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و کره را داخل آن بریزید ، پس از داغ شدن کره کرفس ، هویج ، پیاز را کمی در آن سرخ کنید . بعد ۴ پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت جوش بیاید . آب که جوش آمد حرارت را کم کنید و گوجه فرنگی را رنده کرده به همراه سیب زمینی ، جعفری ، نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و بگذارید سوپ به آرامی بپزد . اسفناج را نیز پس از نیم ساعت به سوپ اضافه کنید و بگذارید سوپ روی حرارت ملایم حداقل یک ساعت و نیم دیگر بپزد . سوپ که آماده شد سرکه یا آبلیمو را داخل آن بریزید .


با آرزوی سلامتی برای شما همراهان گرامی


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها