سوپ کنگر برای ۴ تا ۶ نفر


مواد لازم :

کنگر : ۱ کیلو 

مرغ : ۱ کیلو 

آرد : ۵ قاشق سوپخوری 

پیاز : ۲ عدد 

زرده تخم مرغ : ۳ عدد 

روغن : ۵ قاشق سوپخوری 

آب لیموترش : ۵ قاشق سوپخوری 

نمک و فلفل : به اندازه


طرز تهیه : 

کنگر را تمیز کرده و آماده کنید . پیازها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید . آرد را نیز کمی تفت دهید . مرغ را با ۱۰ پیمانه آب و آرد تفت داده شده در ظرفی بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم تا پخته شود . پس از پخته شدن مرغ استخوان هایش را جدا کنید . کنگر ، پیاز ، آبلیمو ، نمک و فلفل را به مرغ داخل ظرف اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت پخته شود . تخم مرغها را خوب بزنید و چند لحظه قبل از سرو کردن سوپ به آن اضافه کنید . سوپ آماده است .


با آرزوی سلامتی برای شما همراهان گرامی


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها