سوپ کنگر برای ۴ تا ۶ نفر
مواد لازم :
کنگر : ۱ کیلو
مرغ : ۱ کیلو
آرد : ۵ قاشق سوپخوری
پیاز : ۲ عدد
زرده تخم مرغ : ۳ عدد
روغن : ۵ قاشق سوپخوری
آب لیموترش : ۵ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل : به اندازه
طرز تهیه :
کنگر را تمیز کرده و آماده کنید . پیازها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید . آرد را نیز کمی تفت دهید . مرغ را با ۱۰ پیمانه آب و آرد تفت داده شده در ظرفی بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم تا پخته شود . پس از پخته شدن مرغ استخوان هایش را جدا کنید . کنگر ، پیاز ، آبلیمو ، نمک و فلفل را به مرغ داخل ظرف اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت پخته شود . تخم مرغها را خوب بزنید و چند لحظه قبل از سرو کردن سوپ به آن اضافه کنید . سوپ آماده است .
با آرزوی سلامتی برای شما همراهان گرامی
درباره این سایت